pondělí 20. února 2012

MLSNÁ SOBOTA - VAŘENÍ PRO DĚTI

Zpráva pro všechny rodiče, malé kuchaře a barmany!

Chcete udělat svým ratolestem radost? Máte možnost vyhrát vstup pro jedno dítě a Vás na sobotní akci dne 25.2.2012 od 14:00 hod. na vaření pro děti v restauraci Mlsná kavka.

Gratulujeme vítězi, tedy vítězce! Poukaz na vaření získává Jana Krausová. Těšíme se na malou kuchařku/barmanku Aničku!
Správná odpověď jsou kterékoliv 4 příchutě z tohoto seznamu acai, goji, granátové jablko, borůvka, mix červených plodů, mix fialových plodů, mix purpurových plodů, zelený čaj s borůvkou, bílý čaj s broskví.


Na programu je vaření skutečných jídel s šéfkuchařem restaurace Filipem Smiggels Kavkou a míchání drinků se 100% přírodními nápoji the berry company od fresh element.




Co výhra obsahuje? vaření pro jednoho malého kuchtíka a osvěžení pro jeho doprovod (teplý nápoj s nějakou sladkostí pro jeho jednu osobu)

Jak na to?
Odpovědět na naši soutěžní otázku a stát se fanouškem fresh element.

Otázka
Jaké jsou příchutě the berry company nápojů? Vyjmenujte alespoň 4 z nich.

 Vyhrává 3. správná odpověď. Soutěž se řídí pravidly níže uvedenými. Prosím zašlete nám kontaktní email, jméno a příjmení a telefon. Výherce oznámíme 22.2.2012




zpráva pro ty co se jim tento termín nehodí, nevyhráli nebo mají doma více kuchtíků a barmanů...
další termín je plánován na 24.3. a rezervovat si jej můžete na info@mlsnakavka.cz

chcete udělat radost nám? sdílejte naši facebook page, děkujeme

Pravidla soutěže:

1. Soutěž „vaření pro děti" (dále jen „soutěž“) pořádá společnost fresh element s.ro. se sídlem Pobřežní 95/74, Praha 8, 18600 IČO:28526023 (dále jen „fresh element“).

2. Soutěže se může zúčastnit každý návštěvník portálů fresh element starší 18-ti let, který v období od 20.2.2012 do 12.00 hod. dne 22.2.2012 odpoví na soutěžní otázku. Soutěže se nemohou zúčastnit zaměstnanci fresh element s.r.o. 

3. Odpovědí na soutěžní otázku je text. Soutěžící musí odeslat na odpověď na e-mail ahoj@freshelement.cz. Došlé e-maily fresh element uchová v pořadí, v jakém byly doručeny.

4. Výherce bude stanoven nejpozději 23.2.2012 a bude zveřejněna správná odpověď. Pro stanovení pořadí bude rozhodující správnost odpovědi na soutěžní otázku, v pořadí se tedy vždy lépe umístí soutěžící, který správně odpověděl na soutěžní otázku, nebo jehož odpověď se nejblíže shodovala se správnou odpovědí. V případě shody odpovědí více soutěžících bude pro určení jejich pořadí rozhodující okamžik doručení e-mailu. Shodnou dopovědí se rozumí odpověď zcela shodná, případně se stejnou odchylkou od správné odpovědi. Soutěžící v určeném (předem vyhlášeném) pořadí získá kupon na vaření pro děti v Mlsná kavka. V případě, že bude nižší počet odpovědí, tak má fresh element právo vybrat tu správnou nejblíže určenému pořadí.

5. Výherce bude společností fresh element kontaktován mailem nebo na telefonním čísle, které uvedl v e-mailu a dotázán na údaje pro předání výhry. Nepodaří-li se výherce kontaktovat, nebo doručit výherci výhru, propadá výhra ve prospěch společnosti fresh element.

6. Odesláním e-mailu vyjadřuje soutěžící souhlas s těmito pravidly a poskytuje fresh element dobrovolně souhlas se zpracováním svých osobních údajů - jména, příjmení, telefonního čísla a e-mailu, které budou získány v rámci soutěže a souhlasí s jejich využitím v rámci fresh element. Souhlas je možné kdykoliv písemně odvolat na adrese sídla společnosti fresh element; odvolání souhlasu však může mít za následek nemožnost předání případné výhry. Soutěžící má právo na přístup k osobním údajům, právo požádat o vysvětlení a případně právo požadovat odstranění vzniklého stavu, zejména blokování, provedení opravy, doplnění či likvidaci jeho údajů a další práva uvedená v z. č. 101/2000 Sb. (o ochraně osobních údajů).

7. Společnost fresh element nenese odpovědnost za jakoukoliv technickou chybu při odesílání nebo zpracování soutěžních e-mailů a má právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech soutěže včetně jejího ukončení. Společnost fresh element je oprávněna kdykoliv změnit tato pravidla, a to zveřejněním změny na www.freshelement.cz či na tomto blogu.

8. Tato pravidla jsou platná a účinná od 20.2.2012.

Žádné komentáře:

Okomentovat