čtvrtek 1. prosince 2011

SOUTĚŽ o lístky do Švandova divadla ...že není léto nevadí! hlavně nesmí býti smutno ...a tak máme pro Vás dozvuky Báječného léta..


Švandovo divadlo a IN FILM věnují lístky na svá představí do naší soutěže v rámci naší akce "Mikuláš a Ježíšek" ...zatím je velký otazník zda budou představení v rámci projektu pokračovat i příští rok a tak si užijte nadílku

V průběhu měsíce prosince můžete soutěžit několikrát o dvě vstupenky na reprízy divadelních představení BIOmanželka a Román pro ženy ve Švandově divadle ...a k tomu vždy malá pozornost na osvěžení od nás!



Kdo to ví a odpoví nám na otázku:)? - soutěž o 2 lístky na představení BIOmanželka na středu 28.12.2011 - vyhrává první odpověď!

lístky na poslední představení letošního roku...
 
Jak se jmenují dvě nové příchutě OLOVES?nápovědu najdete na www.freshelement.cz eshop

Kdo to ví a odpoví nám na otázku:)? - soutěž o 2x2 lístky na představení BIOmanželka a berry nápoj na druhou adventní neděli 4.12.2011 - vyhrává druhá a čtvrtá odpověď!

UDĚLEJTE SI BIO ADVENTNÍ NEDĚLI A ZAJDĚTE SI DO DIVADLA... na jedno z posledních představení letošního roku...

 

1) Kolik představení projektu Báječné léto s Michalem Vieweghem se bude konat do konce roku 2011 ve Švandově divadle?
 
a) 1
b) 3
c) 4

Správná odpověď je c) 4 představení.
Výherci jsou Maja Madárová a Stanislava Švecová.

Gratulujeme a na Vaše jméno budou v pokladně Švandova divadla v neděli 4.12. připraveny vždy 2 vstupenky na každé jméno, můžete si je vyzvednout před představením v neděli 4.12. v čase 17.30-18.30.
Představení začíná v 19. hod.

JAK SOUTĚŽIT? Stačí správně odpovědět na otázku dne. Pokaždé vyhlásíme kolikátá odpověď vyhrává.

KDE OTÁZKU NAJDU? Sledujte náš blog, web a portál na bio.cz, kde otázku najdete...

KDY BUDOU OTÁZKY ZVEŘEJNĚNY? během dne mezi 8.00-20.00 hod.

JAK ODPOVÍDAT? mailem na ahoj@freshelement.cz - uvést celé jméno a telefonní spojení
(správnou odpověď sdělíme vždy druhý den na facebooku)

JAK VYZVEDNOUT VÝHRU? v den představení od 17.30 do 18.30 hod. v pokladně Švandova divadla

více najdete na www.svandovodivadlo.cz, www.infilm.cz

děkujeme všem partnerům soutěže i všem co se zúčastní!!!


Biomanželka

Zdánlivě humoristický, ale rozhodně groteskní a vtipný příběh o tom, kterak se namistrovaný spisovatel Mojmír postupně propadá na hodnotovém žebříčku své manželky do druhé desítky, aneb jak se popelky mění ve vlčí ženy.

 


 

Pravidla soutěže:

1. Soutěž „Mikuláš a Ježíšek" (dále jen „soutěž“) pořádá společnost fresh element s.ro. se sídlem Pobřežní 95/74, Praha 8, 18600 IČO:28526023 (dále jen „fresh element“).

2. Soutěže se může zúčastnit každý návštěvník portálů fresh element starší 15-ti let, který v období od 1.12.2011 do 28.12.2011 odpoví na soutěžní otázku, kterou nalezne na portálech fresh element. Na facebook profilu je založena akce/událost, kde je zveřejněna nápověda. Soutěže se nemohou zúčastnit zaměstnanci fresh element s.r.o. (které stejně jako bio.cz nemáme :)

3. Odpovědí na soutěžní otázku je písmeno nebo písmeno a text, nebo text u písmene se správnou odpovědí. Soutěžící musí odeslat na odpověď na e-mail ahoj@freshelement.cz. Došlé e-maily fresh element uchová v pořadí, v jakém byly doručeny.

4. Výherce bude stanoven následující den a bude zveřejněna správná odpověď. Pro stanovení pořadí bude rozhodující správnost odpovědi na soutěžní otázku, v pořadí se tedy vždy lépe umístí soutěžící, který správně odpověděl na soutěžní otázku, nebo jehož odpověď se nejblíže shodovala se správnou odpovědí. V případě shody odpovědí více soutěžících bude pro určení jejich pořadí rozhodující okamžik doručení e-mailu. Shodnou dopovědí se rozumí odpověď zcela shodná, případně se stejnou odchylkou od správné odpovědi. Soutěžící v určeném (předem vyhlášeném) pořadí získá dvě vstupenky na představení Biomanželka.

5. Výherce bude společností fresh element kontaktován mailem nebo na telefonním čísle, které uvedl v e-mailu a dotázán na údaje pro předání výhry. Nepodaří-li se výherce kontaktovat, nebo doručit výherci výhru, propadá výhra ve prospěch společnosti fresh element.

6. Odesláním e-mailu vyjadřuje soutěžící souhlas s těmito pravidly a poskytuje fresh element dobrovolně souhlas se zpracováním svých osobních údajů - jména, příjmení, telefonního čísla a e-mailu, které budou získány v rámci soutěže a souhlasí s jejich využitím v rámci fresh element. Souhlas je možné kdykoliv písemně odvolat na adrese sídla společnosti fresh element; odvolání souhlasu však může mít za následek nemožnost předání případné výhry. Soutěžící má právo na přístup k osobním údajům, právo požádat o vysvětlení a případně právo požadovat odstranění vzniklého stavu, zejména blokování, provedení opravy, doplnění či likvidaci jeho údajů a další práva uvedená v z. č. 101/2000 Sb. (o ochraně osobních údajů).

7. Společnost fresh element nenese odpovědnost za jakoukoliv technickou chybu při odesílání nebo zpracování soutěžních e-mailů a má právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech soutěže včetně jejího ukončení. Společnost fresh element je oprávněna kdykoliv změnit tato pravidla, a to zveřejněním změny na www.freshelement.cz či na tomto blogu.

8. Tato pravidla jsou platná a účinná od 1.12.2011.

děkujeme partnerům soutěže!






Žádné komentáře:

Okomentovat